Baross Horgászbolt - Minden ami egy horgásznak kellhet...
Daiwa feeder, bojlis, pergetőbotok 15-20%-kal olcsóbban! BarossHorgász: Gyorsan, Olcsón, Jót! Kell ennél jobb? Baross Horgászbolt Elérhetőség Nyitvatartás Üdvözöljük a Baross Horgászbolt honlapján! Vásárlási feltételek Hozzászólások Galéria

Üdvözöljük a Baross Horgászbolt honlapján!

A horgászbolt 1990 óta működik. Pár hetes szünet után, 2011 januárjától megújulva újranyitottuk üzletünket.

Ennek eredményeképpen rengeteg új termékkel bővült kínálatunk, 2012-ben még további lépéseket teszünk az irányban, hogy minél nagyobb választékkal, minél magasabb színvonalon és a lehető legkedvezőbb áron tudjuk kiszolgálni Vásárlóinkat.

Termékeink között megtalálhatják a már jól ismert és kipróbált márkákat (Shimano, Spro, Trabucco, Balzer, Energofish, Dam, Okuma, stb...) csakúgy, mint a feltörekvő, kevésbé ismert cégek portékáit. Az utóbbi csoportba sorolható áruk kimagaslóan kedvező ár/érték arányukkal hívták fel magukra vevőink figyelmét.

Az utóbbi években a horgászat óriásit fejlődött, szinte hétről-hétre jelennek meg új megoldások, melyekkel sikeresebbé, kényelmesebbé tehetjük horgászatunkat, ezért ezeket igyekszünk mihamarabb beszerezni.

Mivel rendkívül sok termék van piacon, lehetetlen mindet számba venni, ezért ha olyan horgászcikkre van szüksége, amit nem talál meg kínálatunkba, jelezze felénk és ezeket is beszerezzük. Elérhetőségeinket megtalálja a Kapcsolat menüpontban.

 

Várjuk minden kedves jelenlegi és jövőbeli Vevőnk szíves megrendeléseit!

Jó böngészést kívánunk webáruházunkban!

 

Üdvözlettel,

Baross Horgászbolt